De Boekenzoeker van Iedereen Leest wil iedereen tussen 0 en 18 jaar helpen bij het kiezen van een boek.  Boekenzoeker heeft vier ingangen: één voor de leeftijdsgroep 0 - 8 jaar, één voor kinderen van 8 tot 12 jaar, één voor 12- tot 15-jarigen en één voor 15- tot 18-jarigen. 

boekenzoeker

 

In de bib?

Kreeg je een leuke boekentip, dan kan je meteen checken waar je het boek kan vinden in jouw bibliotheek. Je kan het boek opslaan op je leeslijst en dat lijstje doormailen naar jezelf of naar anderen. Of je drukt het af en neemt het mee naar de bib.

Lees en reageer!

Om een voorsmaakje te krijgen van een boek, krijg je een kort lees- of luisterfragment. Klaar met lezen? Laat dan gerust een reactie achter, geef een aantal sterren, deel de tip via sociale media of via mail naar een vriend(in), familielid of klasgenoot.

Laat je inspireren

De Boekenzoeker-redactie stelt regelmatig leuke lijstjes samen, bijvoorbeeld met boeken over denkbeeldige vriendenboeken voor seriekijkers of de coolste dagboeken.  Bekijk ook de top tien van best gesmaakte boeken voor de verschillende leeftijden.

Boekenbingo

Boekenzoeker spelenderwijs ontdekken doe je met Boekenzoekerbingo. Download en print de Boekenzoekerbingo, vind een boek bij elke categorie en noteer de titels. En dan lezen maar!